Sök artiklar
Pris exkl/inkl moms
Vid frågor kontakta oss
Tel: 08-92 86 00
Mail: info@prophon.se

Öppettider
Måndag - Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lunch 12:00 - 13:00

FÖRSÄNDELSER
Vi använder DHL som fraktbolag inom Sverige
dhl_logo

PAKETSÖKNING


Inloggning
För att se priser på produkter i webshoppen måste ni logga in. För att logga in måste ni vara kund hos oss och ha ett webkonto. Befintliga kunder har automatiskt redan ett webkonto, hör av Er till oss så aktiverar vi det och skickar inloggningsuppgifter. Har ni ett företag inom ljud, ljus, A/V, bild och vill bli kund är det bara att fylla i formuläret så kontaktar vi Er innan vi manuellt godkänner Er. Privatpersoner är välkomna att kontakta oss på mail eller via telefon så hjälper vi Er till närmsta återförsäljare
Version:
E-butik Flex (6.9)
Stativ»

Högtalarstativ

Högtalarstativ
Högtalarstativ för tillfälligt användande på golv, för fasta installationer med väggfästen, och för bas/topp stativpinnar eller sk. "dansbandspinne"
Golvstativ
Golvstativ
Högtalarstativ som står på golvet, det finns vev-stativ, vanliga "manuella" stativ samt gasdrivna "pneumatiska stativ" med inbyggd motvikt för att avhjälpa endel av, eller hela vikten.
Bas/topp stativ
Bas/topp stativ
"dansbandspinne" smart lösning för att montera och hissa upp topphögtalare från bashögtalare, vilket spar plats förhållande till att montera högtalare på golvstativ brevid basarna.
Väggstativ
Väggstativ
Väggstativ för att montera och installera högtalare på väggar, en uppsjö olika lösningar finns.
Vid frågor, kontakta oss på telefon: 08-92 86 00, eller mail: info@prophon.se
Prophon Audio & Teknik AB 2011, Tel: 08-92 86 00, Mail: info@prophon.se, öppettider måndag - torsdag 09:00-17:00, fredagar 09:00-16:00