Sök artiklar
Pris exkl/inkl moms
Vid frågor kontakta oss
Tel: 08-92 86 00
Mail: info@prophon.se

Öppettider
Måndag - Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lunch 12:00 - 13:00

FÖRSÄNDELSER
Vi använder DHL som fraktbolag inom Sverige
dhl_logo

PAKETSÖKNING


Inloggning
För att se priser på produkter i webshoppen måste ni logga in. För att logga in måste ni vara kund hos oss och ha ett webkonto. Befintliga kunder har automatiskt redan ett webkonto, hör av Er till oss så aktiverar vi det och skickar inloggningsuppgifter. Har ni ett företag inom ljud, ljus, A/V, bild och vill bli kund är det bara att fylla i formuläret så kontaktar vi Er innan vi manuellt godkänner Er. Privatpersoner är välkomna att kontakta oss på mail eller via telefon så hjälper vi Er till närmsta återförsäljare
Version:
E-butik Flex (6.9)
Högtalare»

PA Högtalare

PA Högtalare
PA står för "public adress" vilket är ett ganska brett uttryck, här hittar ni högtalare för att förmedla ljud till publik, vare sig det handlar om små event, DJ´s konserter och festivaler, coverband, club-gigg.
med Line array, basar, toppar, monitorer, pelare, hornhögtalare
Bashögtalare
Bashögtalare
Bashögtalare för turné, event och konserter,
Fullrangehögtalare
Fullrangehögtalare
Fullrangehögtalare för portabelt bruk, exempelvis på konserter, festivaler, event mm.
Monitorer
Monitorer
Scenmonitorer, "Wedge" Multi-Purpose högtalare för scenljud, medhörning mm.
Line Array
Line Array
Line array och line source pelare används med fördel där kontrollerad spridning, lång kastlängd och jämn diriktivitet behövs, vid t.ex. konferens, livemusik, event, club mm. Line source högtalare har en stor fördel jämfört med vanliga point-source högtalare, då ett line source system endast förlorar -3dB per fördubbling av avstånd, jämfört med konventionlla högtalare som förlorar -6 dB per fördubbling av avstånd.
Vi har flera line array system, från minsta med 6" element, till största med 10" element
pelarhögtalare
pelarhögtalare
line source pelarhögtalare för PA, event, live, konsert, tal, akustiskt, med oslagbar riktverkan och kastlängd, med kontrollerad spridning och hör talbarhet
Aktiva system
Aktiva system
Portabla aktiva ljudsystem med inbyggda förstärkare i högtalarna, för band, eventfirmor, PA-firmot och DJ´s, enkelt att rigga upp och använda, inbyggda förstärkare och processorer ger smidig hantering och riggning.
Passiva system
Passiva system
Passiva kompletta ljudsystem med externa 19" systemförstärkare med processorer. perfekt för eventfirman, bandet, PA-firman och DJ´n.
Hornhögtalare
Hornhögtalare
Högtalare med lång kastlängd och hög verkningsgrad, så väl element som drivers sitter monterade på horn.
Används vid större live- och club- event, konserter, eller andra applikationer där kontrollerad spridning, lång kastlängd och hög känslighet är viktigt.
tillbehör PA högtalare
tillbehör PA högtalare
line array sprintar, flygramar, byglar, flygbeslag
Vid frågor, kontakta oss på telefon: 08-92 86 00, eller mail: info@prophon.se
Prophon Audio & Teknik AB 2011, Tel: 08-92 86 00, Mail: info@prophon.se, öppettider måndag - torsdag 09:00-17:00, fredagar 09:00-16:00