Sök artiklar
Pris exkl/inkl moms
Vid frågor kontakta oss
Tel: 08-92 86 00
Mail: info@prophon.se

Öppettider
Måndag - Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lunch 12:00 - 13:00

FÖRSÄNDELSER
Vi använder DHL som fraktbolag inom Sverige
dhl_logo

PAKETSÖKNING


Inloggning
För att se priser på produkter i webshoppen måste ni logga in. För att logga in måste ni vara kund hos oss och ha ett webkonto. Befintliga kunder har automatiskt redan ett webkonto, hör av Er till oss så aktiverar vi det och skickar inloggningsuppgifter. Har ni ett företag inom ljud, ljus, A/V, bild och vill bli kund är det bara att fylla i formuläret så kontaktar vi Er innan vi manuellt godkänner Er. Privatpersoner är välkomna att kontakta oss på mail eller via telefon så hjälper vi Er till närmsta återförsäljare
Version:
E-butik Flex (6.9)

GDPR (General Data Protection Regulation)

I enlighet med den nya GDPR-lagen som träder i kraft 25 Maj 2018, måste vi informera om vilka uppgifter vi har i våra register och databaser, samt ge möjlighet till att avregistrera sig från vårt register om man så önskar.
Här följer en sammanfattning om vilka uppgifter vi har registrerade i vår databas:

Personregister / kundregister
Vi har inget register över personliga uppgifter eller information om kunden, så som intressen, ålder, personnummer, etnicitet, religion, personliga preferenser, hälsa, intressen eller andra personliga preferenser.
Inte heller för vi register över omdömen om personerna i databasen.

Vi har endast nödvändig information i vår databas för att kunna sluta avtal så som telefonnummer, mail, hemsida, adress, Förnamn, Efternamn, organisationsnummer

Vi för endast statistik på försäljning och inköp, för intern generell statistik över försäljning för att få en överblick över vår ekonomi, inköp och planering av lager, inga personliga uppgifter finns med i denna statistiken, endast uppgifter om produkter, försäljning och när fösäljning sker.

Tredje part
Vi kommer aldrig dela vidare personuppgifter till tredje part

Mailutskick
I alla mailutskick vi skickar till våra kunder i databasen finns möjlighet att tacka nej till att få flera utskick och avsäga sig fler utskick i framtiden, alla som får mailutskick har på något sätt anmält detta, antingen via mail, telefon, intresseanmälan, eller annat sätt, ifall man inte vill vara med i vårt mailutskick klicka nedan på länken för att avanmäla.

När vi skickar utskick via mail är det endast mailadressen som finns lagrad i databas, inga personliga uppgifter så som namn, personnummer, adress.

Klicka här för att avanmäla sig från utskick via mail, eller för att begära att vi tar bort alla personliga uppgifter

(obs, om man inte vill finnas med i vårt register går det heller inta att handla på faktura)

Prophon Audio & Teknik AB 2011, Tel: 08-92 86 00, Mail: info@prophon.se, öppettider måndag - torsdag 09:00-17:00, fredagar 09:00-16:00